28 september 2015

I helgen var jag och Lisa Enquist kursledare för en grupp nya medlemmar i Socialdemokraterna. Det blev en mycket trevlig lördag och söndag. Deltagarna var verkligen engagerade vilket ledde till konstruktiva frågor och diskussioner. Tack också till Anders Härnbro, Miko Månsson och Roger Källs för bra föreläsningar. Vår Jonas Franzen höll också i ett pass om organisationen och höll i det praktiska. Det blev alltså en fin helg trots att vi tillbringade så många timmar inomhus i det vackra höstvädret.






I fredags inledde vår äldreminister Åsa Regnér sin Äldreresa i Linköping. Det var vi glada för - att hon valde att komma till Linköping på denna sin rundresa. Syftet med Äldreresan är att informera om regeringens inriktning inom äldreområdet. Men också att få diskutera med äldre, anhöriga, personal, organisationer, kommunpolitiker och andra engagerade runt om i landet inför framtagandet av en nationell handlingsplan.

I Linköping pratade vi om många olika frågor, bland annat vår modell med lättillgängligt stöd. På bilden berättar planeringsledare Elisabeth Viman om drivkrafterna bakom den så kallade Linköpingsmodellen.





Inga kommentarer: